Attention!
You are viewing a news item in the old website format. There may be display issues in some browser versions.

Close

Zvolte si herního klienta – SD a HD (beta)

General News
In other languages: pl de fr es cs

 

Tankisté,

od aktualizace 9.8 si budete moci vybrat mezi dvěma typy herního klienta: SD (standardní) nebo HD (vysoké rozlišení, beta verze). Tato funkce bude dostupná během veřejného testování.

SD klient (standardní)– nová verze herního klienta World of Tanks. Vyžaduje méně místa na pevném disku, protože neobsahuje textury s maximálním rozlišením pro modely vozidel. Aktualizace standardní (SD) verze klienta trvá kratší dobu a díky tomu umožňuje rychlejší přihlášení do hry.

HD klient (vysoké rozlišení, beta verze)– tento herní klient World of Tanks obsahuje textury herních objektů ve všech rozlišeních, včetně rozlišení s maximální kvalitou. Herní obsah je zcela identický s tím, který je v SD (standardním) klientu.

Upozorňujeme, že HD verze herního klienta vyžaduje 64bitový operační systém.

Herní obsah v obou verzích klienta je identický. Například vozidla přemodelovaná do vysoké kvality budou dostupná jak v SD, tak v HD klientu. Rozdíly mezi klienty jsou v detailech textur a požadovaném místu na disku.

HD klient je doporučenou verzí, chcete-li si hru užít naplno, ale tato nová volba vám nabízí větší flexibilitu při aktualizaci hry. Novým hráčům zase nabízí možnost vyzkoušet si hru World of Tanks, aniž by museli dlouho stahovat a instalovat.

Výběr typu klienta během instalace

V současné době jsou podpůrné screenshoty dostupné pouze v angličtině.

Během instalace testovací verze aktualizace 9.8 budete dotázáni, který ze dvou typů klienta chcete nainstalovat.

Výběr herního klienta není definitivní a lze ho kdykoliv změnit. Chcete-li změnit typ herního klienta, spusťte spouštěcí program hry a vyberte požadovanou verzi klienta.

Jakmile potvrdíte svou volbu, spouštěcí program buď začne stahovat požadované soubory (při změně klienta z SD verze na HD), nebo změní herního klienta na SD verzi (při změně klienta z HD verze na SD), aniž by stahoval další soubory. V druhém případě se velikost herního klienta zmenší.

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

Budou tyto dvě verze klienta vyžadovat odlišné herní modifikace (mody)?

Tato změna by neměla mít vliv na mody vytvořené třetími stranami. Zároveň ale musíme upozornit, že nijak nezaručujeme hladký běh klienta, který je podobným způsobem upraven.

Bude nutné vybírat typ herního klienta při každé aktualizaci?

Spouštěcí program bude stahovat aktualizace pro aktuálně nainstalovaný typ herního klienta. Tento typ ale můžete po instalaci změnit.

O kolik se sníží velikost nainstalovaného herního klienta, když je vybrána možnost SD (standardní)?

Nainstalovaná hra bude mít zhruba o 6 GB menší velikost. Stažená verze klienta bude menší zhruba o 3 GB.

Proč je u HD klienta poznámka o beta verzi?

HD klient je nyní ve verzi beta, protože HD herní obsah je stále ve vývoji a neustále se jeho množství zvyšuje.

 

Vpřed!

Close