Attention!
You are viewing a news item in the old website format. There may be display issues in some browser versions.

Close

Fury: Nový film Davida Ayera

General News
In other languages: pl de es tr cs

Na letošní výstavě E3 Wargaming.net oznámil spolupráci se Sony Pictures Entertainment na novém akčním dramatu Fury. Scenárista a režisér David Ayer (nejvíce znám za scénář filmů Training DayRychle a zběsile a scénář i režii filmu Patrola), producent Bill Block, koproducent Alex Ott a vedoucí výroby Owen Thornton tu celý projekt oficiálně odhalili a my Vám teď přinášíme čerstvé informace o tomto vzrušujíim filmu.

Wargaming.net je znám pro svou neutuchající podporu vzdělání, obzvláště dějin druhé světové války. Tato podpora zahrnuje historické publikace, spolupráci s muzei a obnovu nejrůznějších historických vozidel. Filmy jsou toho součástí, a proto se rádi chopíme příležitosti posvítit si na Fury.

     

 

Film přijde do kin 14. listopadu 2014 v USA a bude postupně pokračovat svou invazi do kin i v dalších zemích*. Spolupráce bude probíhat na mnoha frontách, včetně filmem inspirovaného herního obsahu, využití sociálních médií, komunitních akcí a další propagace před uvedením filmu.

Ve filmu účinkuje Brat Pitt, který ztvárňuje postavu WardaddyhoMezi herci dále jsou Shia LaBeouf (Transformers, Constantine, Disturbia), Logan Lerman (Osudový dotek, filmová série Percy JacksonTři mušketýři), Michael Peña (Odstřelovač, Gangster Squad), Jon Bernthal (PacifikThe Walking Dead), Jason Isaacs (PatriotČerný jestřáb sestřelen) a Scott Eastwood (Invictus: NeporaženýTexaský masakr motorovou pilou 3D).  

Film se odehrává v dubnu roku 1945. Spojenci vedou vítězné tažení evropským bojištěm a seržant Wardaddy (Brad Pitt) velí tanku Sherman a jeho pětičlenné posádce na nebezpečné misi za nepřátelskou linií. Přečísleni a s nováčkem v jejich četě, Wardaddyho muži se při své odvážné snaze útočit na srdce nacistického Německa střetávají se zdrcující nepřátelskou převahou. Film napsaný a režírovaný Davidem Ayerem produkují Bill Block, David Ayer, John Lesher a Ethan Smith. Výkonnými producenty jsou Brad Pitt, Sasha Shapiro, Anton Lessine a Ben Waisbren.

 

První pohled na film Fury Vám poskytne oficiální trailer:

 *datum vydání ve Velké Británii: 24. října ; ve Francii: 22. října

Tankisté, uvidíme se v kinech!

Close