¡Atención!
El objeto de noticias que estás visualizando está en el formato de la antigua web. Puede haber problemas de presentación en algunas versiones de navegadores.

Cerrar

Generals: Deníček nového důstojníka, část I.

Noticias generales
En otros lenguajes: pl de fr tr cs

Velitelé,

Nedávno jsme se s vámi podělili o video příručku s návodem, jak začít s World of Tanks Generals. Doufáme, že byla užitečná! Podívejte se se následující reportáž, psanou hráčem, který se také snaží najít pevnou půdu pod nohama ve světě taktických karetních her. 

World of Tanks Generals můžete hrát na oficiálních stránkách hry jednoduše skrze váš běžný prohlížeč. Vše co potřebujete je Wargaming.net účet a pak už se stačí jen přihlásit a můžete skočit rovnou do akce.


Pokud jste nováčkem v karetních hrách, nevadí, protože nejste jediní! Podařilo se nám získat exkluzivní přístup do deníčku nového důstojníka, který se právě poprvé setkal s hrou World of Tanks Generals. Poučte se z jeho chyb a pokračujte v jeho šlépějích na cestě k úspěchu!

Milý deníčku,

tak to vypadá, že tanky nejsou dobří plavci. Velitel tvrdí, že už nedostanu víc opravdických tanků, dokud si nezahraju bitvu proti počítači. No tak dobrá, jdeme na to.

Mód bitvy: Bitva proti UI

Výsledky: Vítězství

Co jsem udělal dobře:

  • Správa prostoru

Přesunul jsem T-24, která má palebnou sílu 1 a umožnil jsem těžkému tanku s palebnou silou 2 jít do akce! 

  • Použití příkazových karet

    

V bitvě jsem měl na výběr mezi Rozdrťte a Ocelovou pěstí. Vybral jsem si Ocelovou pěst, protože má dva náklady na vyložení a ne devět, což je pro mě příliš drahé. Obě dvě tyto příkazové karty jsou primitivní, ale efektivní. Mohou buď poškodit karty, které jsou ve hře, nebo nepřátelskou základnu. Karta Rozdrťte je velmi silná, zvlášť pokud potřebujete aby byl váš úder cítit. Na její vyložení je však potřeba hodně zdrojů, takže nejdřív musím mít hodně karet dodávajících zdroje.

Co jsem udělal špatně:

  • Nepohyboval jsem se.

Lehký tank na níže uvedeném obrázku měl být přesunut pryč od nebezpečí - má pouze jeden zbývající život. Pokud bych s ním pohyboval, zůstal by neodhalen, ale nepřítel by mohl nasadit kartu na jeho místě. I tak se ale vyplatí udržet tuto kartu ve hře, neboť produkuje zdroje.

  • Až příliš pohybu

Někdy je dobré vědět, kdy se nepohybovat. Ztratil jsem střední tank jen proto, že jsem ho umístil tam, kde mohl být detekován. Vše co bylo potřeba udělat je posunout ho, skrýt v bezpečí a zahrát další kartu.

 Nezapomněl jsem se podívat na průvodce prostřednictvím ikony Výcvik na portále. Brzy budu znovu schopen čelit opravdovým soupeřům!

Deníček nového důstojníka se k Vám vrátí co nevidět! Připravte plán bitvy!

Cerrar