Upozornění!
Položka novinek, kterou si prohlížíte, je ve starém formátu webové stránky. V některých verzích prohlížečů se mohou vyskytnout problémy s jejím zobrazením.

Zavřít

Mimořádný veřejný test herního módu Opevnění

Opravný patch byl vydán 6. října 21:00 (UTC +2). Bitvy v opevnění  jsou opět dostupné.

Tankisté,

aktualizace 9.3 přinesla do hry hodně změn, včetně nových funkcí herního režimu Opevnění. Na vavřínech jsme však neusnuli a pokračujeme v dalším vývoji tohoto herního režimu. Výsledkem je, že 3. října budeme spouštět specializovanou testovací fázi režimu Opevnění a přizveme Vás k účasti.

Hlavní funkce veřejného testu režimu Opevnění

  • Možnost vytvořit opevnění a vylepšit ho na 10. úroveň. Vytvořit opevnění může kterýkoliv člen klanu.
  • Možnost stavět budovy, které produkují speciální rezervy (bonusy), které se dají vylepšit na 10. úroveň.
  • Možnost nastavit termín obrany pro opevnění. Může to udělat kterýkoliv člen klanu.
  • Možnost napadat opevnění ostatních klanů. Může to udělat kterýkoliv člen klanu.
  • Veškeré funkce opevnění z hlavního herního klienta jsou zapnuty.
  • Možnost účasti v šarvátkách, kde můžete získat průmyslové zdroje s pětinásobnou rychlostí zisku.

Přečtěte si více o herním režimu Opevnění nebo se podívejte na Často kladené dotazy, kde najdete užitečné rady.

Obecné informace:

  1. Veřejný test bude dostupný od 3. října.
  2. Veřejného testu se může zúčastnit každý hráč, který registroval svůj účet před 29. zářím 2014.
  3. Pokud si hráč změnil heslo těsně před spuštěním testu, oprávnění pro testovací server bude dostupné se starým heslem.  
  4. Veřejného testu se mohou zúčastnit pouze klany, které byly založeny před 29. zářím 2014. Upozorňujeme, že všechna označení klanů budou během veřejného testu náhodně změněna.

Upozorňujeme, že jakékoli změny provedené u klanů na testovacím serveru nebudou mít vliv na běžný server.

 

Stažení testovacího klienta

  1. Stáhněte si testovacího klienta (7,52 GB).
  2. Ujistěte se, že jste vybrali jiné místo uložení, než kde jsou uloženy soubory spojené s Vaším běžným účtem hry World of Tanks. Uložte a spusťte instalační program.
  3. Spusťte novou kopii hry. Spouštěcí program stáhne všechna další data.

 

Upozornění:

  • Na testovacím serveru nemůžete provádět žádné platby.
  • Každý hráč obdrží na dobu testování 20 000 zlaťáků, 100 000 000 volných ZK a 100 000 000 kreditů.
  • Výdělek ZK a kreditů bude nastaven na běžnou hodnotu.
  • Ocenění obdržená na testovacím serveru nebudou přesunuta na Váš běžný účet.  

 

Plánované restarty serveru

  • První periferie: 6:00 SELČ (4:00 UTC) denně. Přibližné trvání: 25 minut.
  • Druhá periferie: 7:00 SELČ (5:00 UTC) denně. Přibližné trvání: 25 minut.
  • Centrální databáze: 11:00 SELČ (9:00 UTC) denně. Přibližné trvání: 2 minuty.

Prosíme, pište nám své reakce na veřejný test do k tomu určené sekce na fóru, kde také můžete hlásit případné chyby.

 

 

 

Vpřed!

Zavřít