Upozornění!
Položka novinek, kterou si prohlížíte, je ve starém formátu webové stránky. V některých verzích prohlížečů se mohou vyskytnout problémy s jejím zobrazením.

Zavřít

Veřejný test aktualizace 9.4

České titulky vyberete v "Nastavení" se znakem ozubeného kola a aktivujete je tlačítkem "Titulky" vedle.

 

Třetí fáze veřejného testování skončila.

Hlavní prvky testu herní aktualizace 9.4

  • Přepracování následujících prémiových vozidel: AT 15A, T-34-3
  • Upraveny týmové bitvy a změněno jejich vyvážení
  • Přepracování následujících map: Komarin, Malinovka, Letiště, Arktida
  • Opraven model vzhledu a poškození některých vozidel
  • Optimalizován výkon různých herních prvků
  • Různé opravy a menší dodatky

 

Jak veřejný test funguje

Jste nováčkem v testování? Potom se Vám může hodit náš průvodce veřejným testováním.

Dostupnost: Každý hráč, který registroval svůj herní účet před 30. zářím 2014. 

Zpětná vazba: Prosíme, napište nám svůj názor na testovací verzi a nahlaste nám chyby v příslušných vláknech na oficiálním fóru hry.

 

Stažení testovacího klienta

  1. Stáhněte si instalátor testovacího klienta.
  2. Ujistěte se, že jste si vybrali bezpečné místo ve Vašem počítači, které se liší od toho, kde máte nainstalované soubory běžného herního klienta World of Tanks. Uložte a spusťte instalaci. (4,5 MB)
  3. Spusťte novou kopii hry. Spouštěč hry stáhne dodatečná data (7,7 GB).
  4. Přihlaste se a začněte hrát. Nezapomeňte zaslat svou zpětnou vazbu do této sekce na fóru.

 

Prosíme, mějte na paměti následující:

Testovací server bude pravidelně restartován dle následujícího rozvrhu: 

  • První periferie: 06:00 SELČ (04:00 UTC) každý SUDÝ den měsíce. Obvyklé trvání přibližně 25 minut.
  • Druhá periferie: 07:00 SELČ (05:00 UTC) každý LICHÝ den měsíce. Obvyklé trvání přibližně 25 minut.
  • Centrální databáze: 11:00 SELČ (09:00 UTC) každý den. Průměrná délka bude 2 až 3 minuty.

Testovací server může být předmětem neplánovaných změn a údržby.

Poznámky k herní aktualizaci

Úplný seznam změn najdete v sekci Ve vývoji na naší stránce.

 

Děkujeme Vám za účast ve veřejném testu!  Hodně štěstí a bavte se!

Zavřít