Upozornění!
Položka novinek, kterou si prohlížíte, je ve starém formátu webové stránky. V některých verzích prohlížečů se mohou vyskytnout problémy s jejím zobrazením.

Zavřít

Cílová stanice: Ural Steel 2012

16 týmu, 6 odlišných serverů, bitvy 7 proti 7 a hraje se o 77 000 $... to je začátek letošního šampionátu Ural Steel. Po registraci, místních kvalifikačních kolech a speciální nabídce je čas, abychom vám představili celosvětové utkání URAL STEEL 2012! 

Všichni finalisté spolu s Bumpem, evropským manažerem eSportu, se dostavili do Moskvy. Celkem čtyři týmy budou reprezentovat evropský server: Evil Panda Squad (EPS), OM – Whitebeard, 1st PAD Expendables a Golden Hind. Vše je připravené na nedělní odpoledne v sportovní hale Alexandra Gomelskiyho CSKA. Bitvy jsou naplánované v následujícím pořadí: 

ČasKolo
14:30 – 15:40 MSK (12:30 – 13:40 SELČ) První semifinále
16:00 – 17:10 MSK (14:00 – 15:10 SELČ) Druhé semifinále
17:30 – 18:40 MSK (15:30 – 16:40 SELČ) Play-off o třetí místo
19:00 – 20:10 MSK (17:00 – 18:10 SELČ) Finále

 

Ti, kteří mají zájem sledovat šampionát z pohodlí svých domovů se mohou přihlásit na livestream, který je dostupný v angličtině nebo ruštině. 

Výsledky, nejvýznamnější záznamy bitev a fotky z letošního šampionátu Ural Steel 2012 najdete na facebooku a Twitteru

 

Tankisté, nebuďte pozadu, buďte informováni, který tým vede ve hře World of Tanks! 

Zavřít