Attenzione!
Stai visualizzando l'articolo nel formato del vecchio sito web. Potrebbero verificarsi errori di visualizzazione in alcune versioni dei browser.

Chiudi

World of Tanks Generals : journal d'un nouvel officier, 2e partie

Tankisté,

Mrkněte se na 2. část našeho průvodce o tom co činit a čeho se naopak vyvarovat ve World of Tanks Generals. Podívejme se, co měl náš neohrožený důstojník za lubem tentokrát...

World of Tanks Generals můžete hrát na oficiálních stránkách hry jednoduše skrze váš běžný prohlížeč. Vše co potřebujete je Wargaming.net účet a pak už se stačí jen přihlásit a můžete skočit rovnou do akce.


Pokud jste nováčkem v karetních hrách, nevadí, protože nejste jediní! Podařilo se nám získat exkluzivní přístup do deníčku nového důstojníka, který se právě poprvé setkal s hrou World of Tanks Generals. Poučte se z jeho chyb a pokračujte v jeho šlépějích na cestě k úspěchu!

Milý deníčku,

tento týden to bylo všelijaké. Bohužel jsem udělal pár opravdu hloupých chyb, ale podařilo se i pár dobrých tahů:

1. BITVA

Režim: PvP

Balíček: sovětská Výcviková jednotka

Síla balíčku: 46

Výsledek: Porážka

Co jsem se v této bitvě naučil

  • Můj balíček nebyl vyvážený s ohledem na ceny vykládání.

Vzal jsem si do boje balíček s přílišným počtem karet, který k nasazení vyžadoval 4 zdroje. Moje velitelství generuje pouze 5 základních zdrojů. Na začátku bitvy mi rozdané karty opravdu zkomplikovaly život. V prvním kole jsem mohl nasadit jen jediný tank. Byl jsem rychle přemožen protivníkem, který zvládal nasadit dva tanky na každý můj jeden. Protivník mě proto obehrál jak tím, že mi bránil v pohybu, tak tím, že generoval daleko více zdrojů. Výsledek snad nemohl být horší – ztrácel jsem tanky, které mě stály zdroje a předmostí. Už od začátku to prostě byla jasná porážka.

  • Editor balíčku je mým nejlepším přítelem.

To už je lepší! Upravil jsem balíček pomocí editoru balíčku. Nyní mám méně karet s vysokými náklady za nasazení a zvládnu nasadit více jednotek. Díky tomu budu generovat zdroje a podaří se mi pár dobrých tahů už na začátku.

 

2. BITVA

Režim: PvP

Balíček: americká Výcviková jednotka

Síla balíčku: 52

Výsledek: Vítězství

Co jsem se v této bitvě naučil

  • Na pořadí jednotlivých tahů záleží

V této situaci jsem měl možnost zničit nepřátelské T-21 a odstranit tak významný zdroj poškození a zdrojů. Důležité však bylo, jak toho docílit. Mohl jsem to udělat třemi způsoby.

  1. Zaútočit pomocí jednotky Panzerjäger (s vědomím, že budou zničeni protiútokem) a poté tank T-21 dorazit pomocí A7V nebo SU-18 a velitelstvím.
  2. Přesunout se a zaútočit pomocí A7V (které by vydrželo poškození z protiútoku) a poté tank T-21 dorazit jednotkou Panzerjäger.
  3. Zaútočit pomocí jednotky SU-18 a velitelství a poté tank T-21 dorazit pomocí Panzerjägera.

Všechny tři možnosti by měly stejný výsledek – zničení tanku T-21. První možnost by mě však stála jednu jednotku. V druhé možnosti by byl tank A7V poškozen, což by ho znevýhodnilo hned další kolo. Jelikož stíhače tanků dokážou útočit první a vyhnout se poškození z protiútoku, pokud je nepřítel zničen, třetí možnost byla jediná správná.

Do budoucích bitev mám hodně o čem přemýšlet. Už začínám odemykat silnější karty, což ale znamená, že budu čelit silnějším protivníkům. Naštěstí mám ale tebe, milý deníčku, abys mi dělal společnost.

Připravte plán bitvy!

Chiudi