Attention!
You are viewing a news item in the old website format. There may be display issues in some browser versions.

Close

World of Tanks Blitz a débarqué !

General News
In other languages: pl de fr es tr cs

Tankisté,

po úspěšném vydání ve Skandinávii vydal Wargaming tolik očekávané World of Tanks Blitz již celosvětově! Jedná se o nejnovější přídavek do stále se rozšiřujícího světa Wargaming.net her. Evropa byla jedním z nejdůležitějších regionů pro vývoj této hry a Vy si nyní můžete užít rychlou, taktickou válku tanků kdykoli a kdekoli!

Legendární, skutečně bezplatné tankové boje pro každého nyní přicházejí na zařízení iOS. Jednoduše hru stáhněte a přihlaste se pomocí Wargaming.net účtu, který je plně podporován.

World of Tanks Blitz je dostupný exkluzivně pro tablety od firmy Apple (iPad 2 a novější) a chytré telefony (iPhone 4S a novější) s nainstalovaným systémem iOS 7.0 nebo novějším.

 

Malý displej – Pohlcující a historicky věrný MMO herní zážitek

 

Hlavní prvky

  • 8 DETAILNÍCH MAP - bojujte v různorodém prostředí od zamrzlých vlakových stanic, přes zaprášené pouště, válkou rozervaná venkovská sídla, až po staré známé doly ze stejnojmenné mapy z PC verze World of Tanks.
  • VÍCE JAK 90 TANKŮ - usedněte do historicky věrných vozidel od lehkých průzkumníků, přes stíhače tanků, až po masivní obrněnce.
  • ČETY - spojte se s kamarádem ve dvoučlenné četě a společně rozdrťte Vaše nepřátele!
  • BITVY 7 PROTI 7 - získejte přátele a staňte se postrachem nepřátel, když Váš tým bojuje o základny a poráží všechny, kdo Vám stojí v cestě!
  • MATCHMAKER - komplexní systém, který dělá bitvy zábavné a férové pro všechny hráče! Najděte si vlastní cestu a zdokonalujte se!
  • PŘEHLEDNÉ OVLÁDÁNÍ - přehledné uživatelské rozhraní šité na míru mobilním platformám.
  • ÚŽASNÝ VIZUÁL A GRAFICKÉ EFEKTY - prožívejte každý výbuch granátu a sledujte, co po něm zůstane!
  • VÝVOJOVÝ STROM - vícero cest na vrchol každé ze tří mocností. Vyzkoumejte všechny historií inspirované válečné stroje SSSR, USA a Německa od 1. do 10. úrovně.
  • PROPRACOVANÉ MECHANIKY - průraznost pancíře, precizní zaměřování, ztráta pásu či odstřelování jednotlivých modulů na nepřátelském tanku.

 

Doufáme, že Vás bude World of Tanks Blitz bavit stejně jako nás!

Podívejte se na oficiální portál, kde budeme uveřejňovat nové obrázky, rozhovory s vývojáři a další zprávy, nebo rovnou klikněte na odkaz níže a stáhněte si Blitz z App Store!

 

 

Mobilizujte!

 

Apple, the Apple logo, iPad, and iPhone are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Close