Dikkat!
Baktığınız haber ögesi eski web sitesi formatındadır. Bazı tarayıcı sürümlerinde gösterim sorunları olabilir.

Kapat

World Cyber Games Canlı Yayını İkinci Gün


World Cyber Games canlı yayının 2. günün yakında başlayacağını sizlere hatırlatmak istiyoruz. Bu hafta Çin’de düzenlenen dünyanın en iyi World of Tanks oyuncularının destansı savaşlarda çarpışmalarını izleyebileceksiniz. Oyun taktikleri ya da ekip oyunu hakkında bir şeyler öğrenmek veya tuttuğunuz takımın World of Tanks Dünya şampiyonasında çarpışmasını izlemek istiyorsanız, o zaman bu canlı yayını kaçırmamanız gerekir.

Muharebelerin ikinci günü 30 Kasım, Cuma sabah erken saatlerde başlayacaktır. İlk tur 06:30 TSİ (4:30 GMT) ile başlayacak ve 7:00 TSİ (05:00 GMT) ile bitecektir. İkinci tur birkaç saatlik aranın ardından başlayacak, 11:00 TSi (09:00 GMT) ve 11:30 TSİ (09:30 GMT) arasında gerçekleşecektir.

Canlı yayın bağlantısı aşağıda bulunmaktadır. Bunun, canlı yayının ilk günüyle aynı kanal olmadığını lütfen unutmayınız!


Eğer daha önceden haberleri takip edemediyseniz, World Cyber Games’in bu yılki tüm maçlarının takvimini aşağıda bulabilirsiniz.

TARİH

SAAT (CET)

AŞAMA

CANLI YAYIN

Thursday, 29th November

8:00 – 8:30

9:00 – 9.30

Grup Maçları

Etap D

Friday, 30th November

5.30 – 6:00

10:00 – 10.30

Grup Maçları

Etap A

Saturday, 1st December

4:00 – 5:00

Yarı Finaller

Etap D

7:00 – 8.30

Final

Etap A

Ayrıca turnuvaya katılacak takımların listesini de sizlere hatırlatmak istiyoruz. Takımlar iki gruba ayrılmıştır.

Grup A
Grup В       
Odem Mortis — Almanya 
The RED: Rush — Rusya 
ROKA — Güney Kore  WaveKnight — Çin 
SBP Zawisza — Polonya 
BigClan — Büyük Britanya 
Urban Gamer — Malezya 
28th Singapore Armoured Corp — Singapur 
wot-noobs — Belarus 
LastMinute — Fransa 
PVP SEA — Filipinler 
RTA-E — Tayland 
Anubis Empire — Vietnam 
The RED: Rush Ukraine — Ukrayna 
Fulcrum Gaming — USA 
 

 

Bu haberleri tank sever arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayınız. Bu, hiç kimsenin kaçırmaması gereken bir gösteri olacak!

Tüm takımlara başarılar diliyor ve sizlerin tezahüratlarını bekliyoruz!

Kapat