Dikkat!
Baktığınız haber ögesi eski web sitesi formatındadır. Bazı tarayıcı sürümlerinde gösterim sorunları olabilir.

Kapat

EMS Kış Sezonu Finali Canlı Yayını – 19 Aralık


Bugün ESL Majör Serileri 2012 Kış Sezonu büyük finallerini seyredebileceksiniz!

Öncelikle; Red Tide EMS, The RED Rush’a karşı savaşacak: Üçüncülük için buluşma saat 19:00 TSİ’de (18:00 CET).

Birincilik için muharebe, üçüncülük elemesinden sonra gerçekleşecek. Bu muharebede, Polonyalı Lemming Train EMS (bu ekip Ocak ayında yapılacak olan IEM turnuvasına kalifeye olan iki takımdan birisidir) WCG Dünya Şampiyonu, The Red Rush ekibi ile saat 20:30 TSİ’de (19:30 CET) karşılaşacaktır! The RED Rush, eSports devi olarak ünvanlarını koruyabilecek mi, yoksa Polonyalı taze kan onların sadece geçici kahramanlar olduğunu mu kanıtlayacak?

Tüm bu takımlar gerçekten de ödüllerin çok yüksek olduğu, €15.000’luk ödül parasından pay almak için çarpışıyorlar.

Hangi takım için tezahürat yapacak olursanız olun, bu canlı yayını kaçırmamalısınız!

 

En iyi takım kazansın!

Kapat