Uwaga!
Wiadomość, którą oglądasz ma format starej strony. W niektórych przeglądarkach mogą wystąpić problemy z wyświetlaniem.

Zamknij

2 marcowy special

Czołgiści !

Wiemy, że zawsze Wam mało. Chcecie być bardziej efektywni i lepiej schowani przed wrogami na polu bitwy.

Nasz kolejny specjal pozwoli Wam zakupić aż osiem czołgów dostępnych za kredyty po promocyjnych cenach. Specjal rozpoczyna się w piątek, 9go marca o 6:30 CET (5:30 GMT), a kończy 12go marca o 6:00 CET (5:00 GMT). 

A oto nasze propozycje:

20% zniżki na kamuflaże

Zmień swoje kolory na zbliżający się sezon:

20% bonusu przy konwersji złota na kredyty

Potrzebujesz kredytów? Cóż, dostaniesz ich więcej niż mógłbyś sobie wymarzyć.

50% zniżki na następujące czołgi:
  • VK 3001 (H)
  • VK 3601 (H)
  • VK 3001 (P)    
  • M4A3E2
  • M7
  • M4 Sherman
  • T-34
  • KW-13

Za Twoje świeżo przekonwertowane kredyty możesz zakupić nowiutkie czołgi!

Życzymy Wam dobrej zabawy!

Zamknij