Upozornění!
Položka novinek, kterou si prohlížíte, je ve starém formátu webové stránky. V některých verzích prohlížečů se mohou vyskytnout problémy s jejím zobrazením.

Zavřít

Dárkový balíček na Svatého Patrika

Podívejte se! Leprikóni od Wargamingu pro vás mají skvělou nabídku, jak slavit Den Svatého Patrika. Kromě této speciální akce najdete ještě další nabídku v dárkovém obchodě – populární tank Löwe, se spoustou výhod zcela zdarma.

Löwe je už dlouhou dobu jedním z nejpopulárnějších prémiových tanků 8. úrovně. Když se tahle mohutná ocelová bestie vyvalí na bitevní pole, nezačne se třást jen země. Výkonné dělo s vysokou přesností z něj dělá nebezpečného soupeře. Je to také jeden z nejlepších tanků na vydělávání kreditů.

Užijte si Den Svatého Patrika s tímhle skvělým balíčkem, který bude v Dárkovém obchodě k dispozici od 16. března 09:10 SEČ (08:10 GMT) do 19. března 09:00 SEČ (08:00 GMT). Speciální balíček obsahuje nejen tank a garážové stání, ale i mnoho dalšího – například sedm dní Prémiového účtu, abyste svůj nový Löwe mohli využít opravdu naplno, ať už co do vydělaných kreditů nebo zážitků. Zahrnuje také 20 velkých sad nářadí, což znamená, že v bitvě budete opravdu k nezastavení. Skočte po něm, dokud můžete, protože levnější už nebude!

 

Název balíčku

Obsah

Cena

 

Löwe

  • Löwe, německý prémiový těžký tank 8. úrovně
  • 1 stání v garáži
  • 7 dní prémiového účtu
  • 20 Velkých sad nářadí

43,95 EURO

 

Užijte si naši nabídku, tankisté. A pamatujte, že tato nabídka je časově omezená! Nepropásněte šanci na velký nákup za výjimečnou cenu!

 

Nezapomeňte si přibalit čtyřlístek pro štěstí. A bacha, ať vám zlomyslní šotci nepomíchají náboje.

Zavřít